loading...
دنیای پست
اقا بزرگ بازدید : 57 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (1)

چرا نباید چای را فوت کرد؟!

گاز دی اکسید کربن در اثر حرارت به گاز اکسیژن و منوکسید کربن تبدیل میشه. این واکنش گرماگیره(واکنش تشکیل co2 از o2 و co تو قسمت قانون هس شیمی سال سوم اومده که یه واکنش گرمادهه پس واکنش عکسش میشه گرماگیر) احتمالا co2 فوت ما با برخورد به سطح داغ چای(یا هر چیز داغ دیگری ) تبدیل به گاز سمی co میشه پس واسه سلامتی مضره.

دین مبین اسلام هم فوت کردن غذای داغ و.... را مکروه دانسته است

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط سجاد در تاریخ 1393/06/18 و 16:52 دقیقه ارسال شده است

سلام، دمت گرم
فکر می کنم خیلی ها از این مطالب روزمره که دلایل علمی داره خوششون میاد، یکی این مطلب یکی اون مطلب بوی کتابت بی نظیر بود.
پاسخ : خیلی ممنون از نظرت


کد امنیتی رفرش
درباره ما
گروه مدیریت رسانه دنیای پست با هدف نشر محتوی مفید و مورد نیاز جامعه ایرانی وارد عرصه وب گردیده است... امیدواریم مارو در این راه یاری کنید.
اطلاعات کاربری