طرز تیهه حلیم
مواد لازم حلیم :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
گندم پوست کنده |
3 کیلوگرم |
100 گرم / گندم کالری |
گوشت گوسفند |
1 کیلوگرم |
100 گرم / 320 کالری |
کره |
250 گرم |
100 گرم / 737 کالری |
نمک |
2 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 0 کالری |
آب |
3 برابر میزان گندم |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه حلیم :
* گندم را از شب قبل خیس کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد. آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد.
*. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. کره و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.