طرز تهیه آش کشک
مواد لازم
نخود نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
برنج 100 گرم
کشک چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
سیرداغ به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم سپس برنج را اضافه می کنیم بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد. در آخر کشک را اضافه می کنیم.برای تزئین روی آش میتوان از سیر داغ استفاده کرد.