loading...
دنیای پست

دانلود اسلاید کنه های خرما و انجیر

اقا بزرگ بازدید : 69 یکشنبه 06 تير 1395 نظرات (0)

 

 

دانلود رایگان اسلاید کنه های خرما و انجیر

 

 

 


 

 

 

 

شیمی آلی

اقا بزرگ بازدید : 60 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

 

شیمی آلی

 

 

 

 

تاریخچه


واژه غلط انداز " آلی " باقیمانده از روزگاری است که ترکیبهای شیمیایی را ، بسته به این که از چه محلی منشاء گرفته باشند، به دو طبقه غیر آلی و آلی تقسیم می‌کردند. ترکیبهای غیر آلی ، ترکیبهایی بودند که از مواد معدنی بدست می‌آمدند. ترکیبات آلی ، ترکیبهایی بودند که از منابع گیاهی یا حیوانی ، یعنی از مواد تولید شده به وسیله ارگانیسمهای زنده بدست می‌آمدند.

در حقیقت تا حدود سال 1950، بسیاری از شیمیدانها تصور می‌کردند که ترکیبات آلی باید در ارگانیسم های زنده بوجود آیند و در نتیجه ، هرگز نمی‌توان آنها را از مواد غیر آلی تهیه کرد. ترکیبهایی که از منابع آلی بدست می آمدند، یک چیز مشترک داشتند: همه آنها دارای عنصر کربن بودند. حتی بعد از آن که روشن شد این ترکیبها الزاما نباید از منابع زنده به دست آیند، بلکه می‌توان آنها را در آزمایشگاه نیز تهیه کرد.

بهتر آن دیدند که برای توصیف آنها و ترکیبهایی مانند آنها ، همچنان از واژه آلی استفاده کنند. تقسیم ترکیبها به غیر آلی و آلی تا به امروز همچنان محفوظ مانده است.......

 

شیمی فیزیک

اقا بزرگ بازدید : 49 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

 

شیمی فیزیک

 




 

ترمودینامیک شیمیایی

تعیین سمت و سوی واکنش


ترمودینامیک شیمیایی در عمل ، برقراری چهارچوبی برای تعیین امکان پذیربودن یا خود به خود انجام شدن تحولی فیزیکی یا شیمیایی معین است. به عنوان مثال ، ممکن است به حصول معیاری جهت تعیین امکان پذیر بودن تغییری از یک فاز به فاز دیگر بطور خود به خود مانند تبدیل گرافیت به الماس یا با تعیین سمت و سوی خود به خود انجام شدن واکنشی زیستی که در سلول اتفاق می‌افتد، نظر داشته باشیم.

در حلاجی این نوع مسائل ، چند مفهوم نظری و چند تابع ریاضی دیگر بر مبنای قوانین اول و دوم ترمودینامیک و برحسب توابع انرژی گیبس ابداع شده‌اند که شیوه‌های توانمندی برای دستیابی به پاسخ آن مسائل ، در اختیار قرار داده‌اند. .....

 

<< برای مطالعه متن کامل  به ادامه مطلب مراجعه کنید ... >>

شیمی نظری

اقا بزرگ بازدید : 27 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

شیمی نظری

 

 

 

 

 

 

شیمی را می‌توان به صورت علمی که با توصیف ویژگیها ، ترکیب و تبدیلات ماده سروکار دارد، تعریف کرد. اما این تعریف ، نارساست. این تعریف ، بیانگر روح شیمی نیست. شیمی همچون دیگر علوم ، سازمانی زنده و در حال رشد است، نه انباره‌ای از اطلاعات. علم ، خاصیت تکوین خودبخود دارد. ماهیت هر مفهوم تازه آن ، خود محرک مشاهده و آزمایشی جدید است که به بهبود بیش از پیش آن مفهوم و سرانجام به توسعه دیگر مفاهیم می‌انجامد.

از آنجا که زمینه‌های علمی همپوشانی دارند، مرز متمایزی میان آنها نمی‌توان یافت و در نتیجه مفاهیم و روشهای علمی کاربرد همگانی پیدا می‌کنند. در پرتو این گونه رشد علمی ، دیگر تعجبی ندارد که یک پژوهش علمی معین ، بارها از مرزهای مصنوعی و پرداخته ذهن بشر بگذرد...........

 

<< برای مطالعه متن کامل  به ادامه مطلب مراجعه کنید ... >>

شیمی پلیمر - بخش دوم

اقا بزرگ بازدید : 31 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

 

شیمی پلیمر - بخش دوم

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه


تصور جهان پیشرفته کنونی بدون وجود مواد پلیمری مشکل می‌باشد. امروزه این مواد جزیی از زندگی ما شده‌اند و در ساخت اشیای مختلف ، از وسایل زندگی و مورد مصرف عمومی تا ابزار دقیق و پیچیده پزشکی و علمی بکار می‌روند. کلمه پلیمراز کلمه یونانی (Poly) به معنی چند و (Meros) به معنای واحد با قسمت بوجود آمده است. در این میان ساختمان پلیمرها با مولکولهای بسیار دراز زنجیر گونه با ساختمان فلزات کامل متفاوت است. این مولکولهای بلند از اتصال و بهم پیوستن هزاران واحد کوچک مولکولی مرسوم به منومر تشکیل شده‌اند. مواد طبیعی مانند ابریشم ، لاک ، قیر طبیعی ، کشانها و سلولز ناخن دارای چنین ساختمان مولکولی هستند.

البته تا اوایل قرن نوزدهم میلادی توجه زیادی به مواد پلیمری نشده بود بومیان آمریکای مرکزی از برخی درختان شیرابه‌هایی استخراج می‌کردند که شیرابه بعدها نام لاتکس به خود گرفت. در سال 1829 ، دانشمندان متوجه شدند که در اثر مخلوط کردن لاتکس طبیعی با سولفور و حرارت دادن آن ماده‌ای قابل ذوب ایجاد می‌شود که می‌توان از آن محصولات مختلفی نظیر چرخ ارابه یا توپ تهیه کرد. در سال 1909 میلادی فنل فرمالدئید موسوم به باکلیت ساخته شد که در تهیه قطعات الکتریکی ، کلیدها ، پریزها و وسایل مصرف زیادی دارد......

 

<< برای مطالعه متن کامل  به ادامه مطلب مراجعه کنید ... >>

شیمی پلیمر - بخش اول

اقا بزرگ بازدید : 41 دوشنبه 14 مهر 1393 نظرات (0)

 

شیمی پلیمر - بخش اول

 

 

 

 

 

 

 

پلیمرها (بسپارها) یا ماکرومولکولها (درشت مولکولها) ، مولکولهای غول‌پیکری هستند که دست‌کم ، 100 برابر سنگین‌تر از مولکولهای کوچکی مانند آب یا متانول هستند.

 
ریشه لغوی واژه پلیمر از دو واژه یونانی Poly و Meros مشتق شده است و به معنی بسپار است.

 

 مقاله شیمی - شیمی پلیمر

مقدمه

بشر نخستین ، آموخته بود چگونه الیاف پروتئینی پشم و ابریشم و الیاف سلولزی پنبه و کتان را عمل آورد، رنگرزی کند و ببافد. بومیان جنوبی از لاستیک طبیعی ، برای ساختن اشیاء کشسان و پارچه‌های ضد آب استفاده می‌کردند. پلی کلروپرن ، نخستین لاستیک سنتزی است که در آمریکا تهیه شد و گسترش یافت. پلی بوتادین ، نخستین کائوچوی سنتزی است که آلمانی‌ها به نام بونا- اس به مقدار کافی تهیه کردند. بوتیل کائوچو ، یکی از چهار لاستیک سنتزی است که اکنون به مقدار بیشتری تهیه و مصرف می‌شود.

 

 

<< برای مطالعه متن کامل  به ادامه مطلب مراجعه کنید ... >>

تغییر جرم اتمی ۱۰ عنصر جدول تناوبی

اقا بزرگ بازدید : 46 دوشنبه 07 مهر 1393 نظرات (0)

برای اولین بار در تاریخ، دانشمندان علم شیمی تصمیم گرفته اند که جرم اتمی تعدادی از عناصر جدول تناوبی را تغییر بدهند. طبق گزارش منتشر شده از این تغییرات، اعداد جرمی عناصر هیدروژن، لیتیم، بور، کربن، نیتروژن، اکسیژن، سیلیکون، گوگرد، کلر و تالیم در جدول های جدید تغییر خواهد کرد. 

 

سبک ترین ماده جهان با یک ششم هوا چگالی!

اقا بزرگ بازدید : 61 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)
سبک‌ترین ماده حال حاضر جهان که توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه ژجیانگZhejiang University در چین ساخته شد به حدی سبک است که می‌تواند بر روی برگ گیاهان بدون اثر گذاشتن بر روی آنها قرار گیرد.

به گزارش تکناز این ماده اساسا از کربن ساخته شده است و چگالی آن یک ششم چگالی هوا می‌باشد. کاربرد اصلی این ماده در محیط زیست در جذب بسیار بالای آن است به گونه‌ای که می‌تواند در جذب نفت و آلودگی‌ها در دریا مورد استفاده قرار گیرد.

سبک ترین ماده جهان با یک ششم هوا چگالی! عکس

فهرستی از ۲۰ حلال مختلف ، کاربرد و اثرات آن

اقا بزرگ بازدید : 213 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)

 

 حلال جزء مهمی از محلول است. 
 
حلال جزء مهمی از محلول است. حلال ها مواد شیمیایی هستند که مواد دیگر را در خود حل می کنند. حلال ها به طور کلی به دو دسته حلال های قطبی و حلال های غیر قطبی تقسیم می شوند. در حلال قطبی، ذرات تشکیل دهنده حلال قطبی بوده و یکدیگر را با نیروی جاذبه ی الکتروستاتیکی جذب می نمایند.

الکترونگاتیویته

اقا بزرگ بازدید : 30 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)
الکترونگاتیویته

الکترونگاتیویته Electronegativity میزان توانایی نسبی یک اتم در یک مولکول برای جذب جفت الکترون پیوندی بسوی خود است.

● متداول‌ترین مقیاس الکترونگاتیویته

مقیاس نسبی الکترونگاتیوی پاولینگ ، متداول‌ترین مقیاس و مبتنی بر مقادیر تجربی انرژی‌های پیوندی است. مقدار انرژی اضافی که از جاذبه متقابل بارهای جزئی б+ و б- اضافه بر انرژی پیوند کووالانسی آزاد می‌شود، به قدر مطلق б و به تفاوت الکترونگاتیوی دو عنصر پیوند شده بستگی دارد. در محاسبات الکترونگاتیوی تنها تفاوت الکترونگاتیویته عناصر تعیین می‌شود. برای بنا کردن یک مقیاس ، به اتم F (الکترونگاتیوترین عنصر) بطور دلخواه عدد ۴ نسبت داده شده است.

 

روشنایی نواحی مرده با باتری‌های میکروبی

اقا بزرگ بازدید : 33 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)

روشنایی نواحی مرده با باتری‌های میکروبی

 

مهندسان دانشگاه استنفورد شیوه جدیدی را برای تولید الکتریسیته از فاضلاب با استفاده از "میکروب‌های سیمی" طبیعی به عنوان مینی‌نیروگاه‌های برق ابداع کرده‌اند که از فضولات حیوانی، برق تولید می‌کند.

مخرب ترین مولکول روی کره زمین

اقا بزرگ بازدید : 24 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)

 

 

گرم شدن کره زمین و مواد آلاینده از خودروها از مهم ترین مشکلات جهانی محسوب می شوند که دانشمندان در تلاش اند تا با ساخت دستگاه هایی مانند اسفنج این آلودگی ها را از هوا پاک کنند.

 

مولکول


گفتنی است این مولکول مخرب عمدتاً از صنایع برودتی و سرد کننده ها صنایع ابر و اسفنج سازی، بخش دفع آفات کشاورزی سیستم های تهویه مطبوع، کپسول های حریق و اسپری ها و قطعات الکتریکی متصاعد می شوند و تا ارتفاع 40 کیلومتری صعود می کنند.

متان از نظر اهمیت در میان گازهای گلخانه ای پس از دی اکسید کربن قرار دارد در مقایسه با Co2 به ازای هر مولکول اثر گرم شدن کره زمین با افزایش متان 23 برابر بیشتر از اثر مربوط به Co2 است اما امروزه افزایش Mof برابر افزایش مولکول های Co2 و متان می باشد.Mof 2 نوع Mof-100  و  Mof 200 دارد که مولکول هایی دایره ای شکل هستند که قطر آن ها 47 انگستروم است مولکول های دیگری مانند سیلیس مزوپور و کربن بیش از حد در مخرب شدن زمین اثر می گذارند.

 

اگر همه عناصر جهان را مخلوط کنیم چه می شود؟!

اقا بزرگ بازدید : 32 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)

 

حاصل مخلوط کردن تمام عناصر جهان چیست؟ دو راه برای آزمایش کردن این موضوع وجود دارد، که البته هیچ یک از آنها (دست کم با امکانات فعلی بشر) قابل اجرا نیست. یکی از آنها نیاز به ده‌ها شتاب دهنده بزرگ هادرونی (همان شتاب دهنده معروف سرن سوئیس) در کنار هم دارد تا انرژی مورد نیاز چنین فرآیندی را فراهم کند. روش دیگر می‌تواند از یک دیگ پر شده از پلوتونیوم حاصل شود. ولی احتمالا تنها چیزی که به جای یک عنصر عجیب و غریب فرانکشتاینی در هر دو روش حاصل می‌شود، مونواکسید کربن و کپه‌ای از نمک و گرد و غبار است.

کشف قوی ترین ماده جهان

اقا بزرگ بازدید : 41 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (1)

 

ماده جدید، Carbyne نام دارد و شامل زنجیره ای از اتم های کربن است که توسط پیوندهای دو گانه یا سه گانه اتمی به یکدیگر متصل شده اند.

 

وجود این ماده، نخستین بار در قرن نوزدهم میلادی مطرح شد و پس از آن در گرد و غبار بین ستاره‌یی کشف شد و مقادیر بسیار کم آن در آزمایش‌ها تولید شد.

 

به گفته محققان دانشگاه رایس، بر خلاف ورق های تک اتمی گرافن دارای ابتدا و انتها یا نانولوله های توخالی دارای درون و بیرون، Carbyne یک ماده تک بعدی است.

 

این ماده از سختی کششی دو برابری نسبت به گرافن و نانولوله های کربنی و سه برابری نسبت به الماس برخودار بوده و از قابلیت تبدیل شدن به نیمه رسانا مغناطیسی برخودار است.

 

از ماده بسیار مقاوم جدید Carbyne می توان در سیستم های نانومکانیکی و حسگرها و همچنین به عنوان مواد سبک و قوی برای برنامه های کاربردی مکانیکی و ذخیره سازی انرژی استفاده کرد.

 

نتایج این دستاورد در مجله ACS Nano منتشر شده است.

 

نانو فدراسیون ...

اقا بزرگ بازدید : 31 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)

محققان ایرانی به روش بهینه حذ ف ترکیبات سرطان زا در تصفیه خانه دست یافتند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بهره گیری از روش نانوفیلتراسیون

موفق به حذف موثر ترکیبات سرطان زای تری هالو متان ها تا میزان بیش از 90 درصد

از منابع آب تصفیه خانه ها شد .

شیمی فیزیک ....

اقا بزرگ بازدید : 27 پنجشنبه 20 شهريور 1393 نظرات (0)




واژه "شیمی فیزیک" در سده 1700 بکار رفته است. میخائیل لو مونوزوف، شاعر، فیزیکدان و شیمیدان روسی در سال 1752 درس شیمی فیزیک را ارائه کرد. شناخت گسترده شیمی فیزیک به عنوان یک مجوعه منسجم در سال 1887 با طرح ریزی مجله zeitschrift fÜr physikalische chemie توسط ویلهلم استوالد و با همکاری وانت هوف آغاز شد.

چرا جیوه (برم) مایع است؟

اقا بزرگ بازدید : 196 سه شنبه 18 شهريور 1393 نظرات (0)

چرا جیوه (برم) مایع است؟

پاسخ

شكل ظاهری هر عنصر، توسط فاكترهای زیادی از جمله، ساختمان الكترونی اتم‌های آن، جاذبه‌ی بین اتمی و بین مولكولی در آن، مولكولهای عنصر كه از چند اتم تشكیل شده، دوره و تناوبی از جدول كه عنصر به آن تعلق دارد و … تعیین می‌شود.

تفاوت بین بنزین، کروزین، گازوئیل و سایر مشتقات نفتی چیست؟

اقا بزرگ بازدید : 467 سه شنبه 18 شهريور 1393 نظرات (0)

 

نفت خامی که از زمین استخراج می شود، مایع سیاه رنگی است که پترولیوم (petroleum) خوانده می‌شود. این مایع شامل هیدروکربن‌های آلیفاتیک یا به عبارتی هیدروکربن‌هایی است که فقط شامل هیدروژن و کربن هستند. اتم‌های کربن در زنجیره‌هایی با طول‌های مختلف به یکدیگر پیوند خورده‌اند. 


 منبع:دنیای شیمی

باران اسیدی

اقا بزرگ بازدید : 32 سه شنبه 18 شهريور 1393 نظرات (0)

 

دید کلی

در چند دهه اخیر میزان اسیدیته آب باران ، در بسیاری از نقاط کره زمین افزایش یافته و به همین خاطر اصطلاح باران اسیدی رایج شده است. برای شناخت این پدیده سوالات زیادی مطرح گردیده است که به عنوان مثال می‌توان به این موارد اشاره کرد: چه عناصری باعث تغییر طبیعی باران می‌شوند؟ منشا این عناصر چیست؟ این پدیده در کجا رخ می‌دهد؟

 

باتری های خود ترمیم شونده

اقا بزرگ بازدید : 34 سه شنبه 18 شهريور 1393 نظرات (0)
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، باتری‌ها به‌عنوان قلب ادوات الکترونیکی همراه تبدیل شده‌اند؛ اگر باتری تلفن آسیب ببیند کل دستگاه از کار خواهد افتاد که این موضوع هم ضررهای مالی و هم مشکلاتی را برای کاربر بوجود می‌آورد. 
 
راه حل این موضوع، ساخت باتری‌های خود ترمیم شونده است. اخیرا محققان سنگاپوری موفق به ساخت اولین ابرخازنی شدند که می‌تواند مشکلات الکتریکی و مکانیکی خود را مرتفع کند. 
 
این گروه تحقیقاتی از دانشگاه صنعتی نانیانگ اولین ابرخازن خودترمیم شونده را با استفاده از فیلم‌های نانولوله کربنی تک جداره تولید کردند. چن از محققان این پروژه می‌گوید: تولید موفقیت‌آمیز این ابرخازن می‌توان طول عمر ادوات ذخیره‌کننده انرژی را افزایش دهد و همچنین ایمنی بیشتری برای انسان و محیط‌زیست داشته باشد. علاوه‌بر این، این پژوهش می‌تواند به محققان کمک کند تا نسل جدیدی از ادوات الکترونیکی خودترمیم شونده را تولید کنند. 
 
این کار با الهام از طبیعت انجام شده‌است که در آن از یک نوع ماده خودترمیم ‌شونده که قادر به ترمیم لایه‌های درونی و بیرونی خود است، استفاده شده‌است. 
 
این باتری علاوه‌بر اینکه می‌تواند خود را ترمیم کند قادر به بازیابی عملکرد اولیه خود پس از خودترمیمی نیز است. با این وجود چالش‌هایی در مسیر توسعه این باتری وجود دارد. چن می‌گوید: یکی از اساسی‌ترین مواردی که در ساخت باتری خود ترمیم شونده وجود دارد آن است که باتری بعد از آسیب دیدن و ترمیم مجدد، بتواند هدایت الکتریکی خود را باز یابد. ما در ساخت این باتری تلاش کردیم که از مواد خودترمیم شونده‌ای استفاده کنیم که بتواند شرایط اولیه خود را پس از ترمیم بازیابد. 
 
طی چند سال اخیر تلاش‌های متعددی برای کوچک‌سازی ادوات الکترونیکی قابل حمل انجام شده‌است که بیشتر ابرخازن‌هایی که ساخته شده به شدت شکننده بوده و در‌صورت وارد شدن فشار خارجی، مستعد شکسته شدن هستند. این درحالی است که باتری‌های ساخته شده از پلیمرهای انعطاف‌پذیر می‌توانند آسیب‌های مکانیکی را تحمل کنند. 
 
در این پژوهش محققان سنگاپوری از نانوکامپوزیت اکسید تیتانیوم به‌عنوان زیرلایه خودترمیم شونده استفاده کردند که روی آن فیلم نانولوله‌های کربنی تک جداره عامل‌دار به ضخامت ۲۰ میکرون قرار داده شده‌است.

تغییرات دمای جوش ( پاسخ به یک سوال)

اقا بزرگ بازدید : 36 سه شنبه 18 شهريور 1393 نظرات (0)


در نمودار بالا که به بررسی دمای جوش ترکیب های هیدروژن دار عناصر گروه 14 تا 17 می پردازد و در کتاب شیمی دوم آمده چند نکته قابل توجه می باشد.
اگر به دمای جوش چهار ترکیب CH4  تا SnH4 توجه شود ، مطابق افزایش جرم و حجم قطبیت پذیری افزایش یافته جاذبه لاندونی قوی تر شده و دمای جوش هم بالاتر می رود.
ولی در مورد ترکیب های هیدروژن دار سه گروه دیگر یعنی گروه های 15 تا 17 ترکیب هیدروژن دار سر دسته گروه از این قاعده پیروی نمی کنند.
در مورد بقیه ترکیب های این گروه ها باید گفت که همگی قطبی بوده و با افزایش جرم و حجم مولکول ها نیروی جاذبه واندروالس قوی تر شده که می توان تغییر در دمای جوش آن ها را توجیه کرد اما در مورد سه ترکیب HF و H2O و NH3 می توان به ویژگی های خاص این سه عنصر و هیدروژن اشاره کرد که باعث پیدایش نوعی پیوند واندروالسی خاص به نام پیوند هیدروژنی می شود . اول اینک سه عنصر فلوئور و اکسیژن و نیتروژن عناصری با الکترونگاتیوی بالا و حجم کم هستند که الکترون های پیوندی خود با هیدروژن را به سمت خود کشیده ولی تمایلی به نگاه داری این بار اضافی ندارند از طرف دیگر اتم هیدروژن هم با بار پیداشده ناپایدار خواهد شد. این جاست که جاذیه های بین مولکولی مشکل را تا حدودی حل می کند یعنی از طریق جاذبه الکترواستاتیک سه عنصر با اتم هیدروژن مولکول دیگر که آن هم دارای بار مثبت زیاد است پیوند بین مولکولی را بوجود می آورند که با نام پیوند هیدروژنی شناخته می شود. لازم به ذکر است که ترکیب HF پیوند هیدروژنی قوی تر تشکیل می دهد اما چون تعداد پیوندهای بین مولکولی در آب می تواند بیش تر باشد دمای جوش آب بالاتر از دو ترکیب دیگر شده است.
برای مطالعه بیش تر در این زمینه می توانید از کتاب شیمی معدنی جلد دوم ، تالیف  آقای دکتر ملاردی و مرحوم دکترآقابزرگ  ( انتشارات علوی)استفاده کنید

خطر صابون و شامپوهای آنتی باکتریال بر سلامتی

اقا بزرگ بازدید : 34 سه شنبه 18 شهريور 1393 نظرات (0)

امروزه صابون های ضد باکتری و ژل های ضد عفونی کننده با مارک های مختلفی در تمامی فروشگاه ها دیده می شوند، اما آیا می دانید استفاده مداوم از صابون های ضد باکتریال می تواند برای سلامتی مضر باشد.

غذای داغ ممنوع!!!

اقا بزرگ بازدید : 48 جمعه 07 شهريور 1393 نظرات (1)

چرا فوت كردن غذای داغ مكروه است!؟

در توضیح المسائل تمامی علما بر این نکته توجه شده است:

فوت کردن غذا مکروه است.!؟؟

دلیل این امر می دانید چیست؟؟

این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

وقتی انسان این باد (فوت ) را به غذای گرم یا مایع گرم می دمد باعث ترکیب شدن آن وبوجود آوردن ماده ای مضر برای بدن می گردد

دمیدن بر خوراکی‌های داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

پس با این نتیجه می توان گفت: برای سرد کردن غذا یا مایع گرم می توان از حرکت دست یا کمی صبر استفاده کرد.

چرا نباید چای را فوت کرد؟! در ادامه مطلب

درباره ما
گروه مدیریت رسانه دنیای پست با هدف نشر محتوی مفید و مورد نیاز جامعه ایرانی وارد عرصه وب گردیده است... امیدواریم مارو در این راه یاری کنید.
اطلاعات کاربری